Aπίστευτο: Ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να βγάλει τη βέρα και έγινε αλλαγή

Aπίστευτο: Ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να βγάλει τη βέρα και έγινε αλλαγή

Ο γάμος δεν του βγήκε σε καλό!

Ο Σλοβάκος αμυντικός, Έρικ Τσίκος, είχε δηλωθεί να ξεκινήσει ως βασικός στην αναμέτρηση της ομάδας του με την ΜΤΚ για το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της Ντέμπρετσεν, εντέλει, δεν αγωνίστηκε ποτέ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπάλας Μπέρκε τού ζήτησε να βγάλει τη βέρα του γάμου του.

Ο Τσίκος προσπάθησε να τη βγάλει, αλλά μάταια. Πήγε στον πάγκο, οι άνθρωποι της ομάδας του προσπάθησαν κι αυτοί να τον βοηθήσουν, αλλά τίποτα. Έτσι, μετά από έξι λεπτά, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αγώνα!

https://www.youtube.com/watch?v=PIRjrV99wm0

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht