34χρονη «έφυγε» λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του γιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

34χρονη «έφυγε» λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του γιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επέζησε από την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena και έχασε τη ζωή της το πρωί της Παρασκευής 18/08.

Η 34χρονη Jodie Leigh Priest από το Sheffield, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Σαν Αντόνιο στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής 18/08.

Η τοπική Αστυνομία, πιστεύει πως η άτυχη 34χρονη μητέρα, πέθανε από φυσικά αίτια, ενώ η καλύτερή της φίλη αποκάλυψε πως σε μόλις λίγες μέρες θα γιόρταζαν τα γενέθλια του γιου της, ο οποίος θα γινόταν επτά χρόνων.

Όπως αποκάλυφθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν επιζών του μακελειού που σημειώθηκε στο Manchester Arena τον Μάιο, ενώ υπέφερε από μετατραυματικό στρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE