ΠΑΦΟΣ: Τα έκανε όλα 42χρονη τη μέρα του γάμου της – Στο Τμήμα η «πρώτη νύχτα»

ΠΑΦΟΣ: Τα έκανε όλα 42χρονη τη μέρα του γάμου της – Στο Τμήμα η «πρώτη νύχτα»

Σύλληψη 42χρονης νιόπαντρης στην Πάφο για υπόθεση μέθης και τροχαίες παραβάσεις.

Στην σύλληψη 42χρονης, που είχε πριν λίγες ώρες παντρευτεί, προχώρησε τα ξημερώματα στην Πάφο η Αστυνομία  για υπόθεση μέθης, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, εξύβρισης και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις  02:50  τα ξημερώματα της Κυριακής 19/05 στην λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων  μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία όταν αντιλήφθηκαν όχημα να παραβιάζει κόκκινο σηματοδότη.

Οι αστυνομικοί το ανέκοψαν για έλεγχο και όπως διαφάνηκε η οδηγός ήταν 42χρονη από την Ελλάδα η οποία αρνήθηκε να προβεί σε προκαταρκτικό έλεγχο άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Ακολούθως η 42χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς είχε παντρευτεί λίγες ώρες νωρίτερα ενώ το όχημα της ήταν το γαμπριάτικο.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht