Ιραν: «Πρεμιέρα» για ένα μαχητικό τζετ και νέο πυραυλικό σύστημα

Ιραν: «Πρεμιέρα» για ένα μαχητικό τζετ και νέο πυραυλικό σύστημα

Το Ιράν θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο μαχητικό τζετ, ενώ η ανάπτυξη των πυραυλικών δυνατοτήτων της παραμένουν βασική προτεραιότητα της Τεχεράνης, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Fars επικαλούμενο τον υπουργό Άμυνας της χώρας.

«Θα παρουσιάσουμε ένα αεριωθούμενο την Ημέρα της Αμυντικής Βιομηχανίας και ο κόσμος θα το δει να πετάει, όπως (θα έχει τη δυνατότητα να δει) και τον εξοπλισμό που σχεδιάσαμε για αυτό» δήλωσε ο ταξίαρχος Άμιρ Χαταμί.

Το Ιράν γιορτάζει την Εθνική Ημέρα Αμυντικής Βιομηχανίας την 22α Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE