Λουκάς Φουρλάς: Η ανάρτηση του ένα χρόνο μετά τον χαμό της κορούλας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λουκάς Φουρλάς: Η ανάρτηση του ένα χρόνο μετά τον χαμό της κορούλας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας χρόνος πέρασε από την μέρα που ο Λουκάς Φουρλάς και η σύζυγος του Ηλέκτρα Φωτιάδου, έχασαν την κορούλα τους Άρτεμις. 

Το βράδυ της 19ης Αυγούστου 2017, η μικρή Άρτεμις πέταξε στην γειτονιά των αγγέλων.

Το τετράχρονο κοριτσάκι έπασχε από καρκίνο, ενώ μεταφέρθηκε αρκετές φορές σε νοσοκομείο της Γαλλίας ώστε να κάνει τις κατάλληλες θεραπείες, ωστόσο το μικρό αγγελούδι δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

 

Δείτε την ανάρτηση του Λουκά Φουρλά ένα χρόνο μετά τον χαμό της κορούλας του εδώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE