Τα επιδόματα που χορηγούνται σε Κύπριους πολίτες λόγω πολέμου

Τα επιδόματα που χορηγούνται σε Κύπριους πολίτες λόγω πολέμου

έσσερα επιδόματα πολέμου παραχωρούνται σε πολίτες της Κύπρου από το υπουργείο Εργασίας.

 

Αναφορά στα επιδόματα που δίνονται σε Κύπριου πολίτες λόγω πολέμου κάνει αναφορά στο κυριακάτικο του φύλλο ο «Φιλελεύθερος».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το υπουργείο Εργασίας χορηγεί τεσσάρων ειδών επιδόματα σε Κύπριους πολίτες οι οποίοι έχουν πολεμήσει τα τελευταία 70 χρόνια, στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ, τις διακοινοτικές ταραχές του ‘63-’64 και στην εισβολή του 1974.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE