Δεν σταμάτησαν λεπτό οι οργανωμένοι της ΑΕΛ, ηχηρά μηνύματα για την κάρτα (PICS – VIDEOS)

Δεν σταμάτησαν λεπτό οι οργανωμένοι της ΑΕΛ, ηχηρά μηνύματα για την κάρτα (PICS – VIDEOS)

Την τελευταία τους για φέτος εντυπωσιακή παράσταση έδωσαν στην Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, στο φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ως γνωστό, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θα απέχει από τους αγώνες της ομάδας του στη νέα περίοδο (2018-2019), ενόσω παραμένει σε ισχύ το μέτρο της λεγόμενης «κάρτας φιλάθλου».

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ανάρτησαν και πανό στην Ανατολική εξέδρα, με ηχηρά μηνύματα προς… πάσα κατέυθυνση.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε και videos από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE