Κεντρικό πρόσωπο στο Ερμής-Ομόνοια ο Παπασταύρου, τα είπε και με Φανιέρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κεντρικό πρόσωπο στο Ερμής-Ομόνοια ο Παπασταύρου, τα είπε και με Φανιέρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κυπριοαμερικανός ιδιοκτήτης της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ήταν παρών το απόγευμα του Σαββάτου (18/08) στο ΓΣΖ, απ΄ όπου και παρακολούθησε από κοντά την Ομόνοια, στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Πριν από τη σέντρα, ο νέος διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ενώ τα είπε και με τους συνεργάτες του, προτού ανέβει στα επίσημα του ΓΣΖ.

Στο ημίχρονο μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο, όπου είχαν μία σύντομη συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, κατέβηκε στα αποδυτήρια, όπου είχε μεταξύ άλλων, συζήτηση και με τον προπονητή της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του κ. Παπασταύρου στο ΓΣΖ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE