Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Νίκου Τσιαλή

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Νίκου Τσιαλή

Η επίσημη Ομόνοια ενημερώνει ότι:

«Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Νίκου Τσιαλή, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 74 χρόνων.

Υπηρέτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε δύσκολη χρονική περίοδο. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην εδραίωση του Συλλόγου.

Φόρεσε τη φανέλα με το τιμημένο τριφύλλι 50 φορές. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ και του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η κηδεία του Νίκου Τσιαλή θα τελεστεί τη Δευτέρα, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στον Στρόβολο, στις 17:00. Συλλυπητήρια η οικογένεια θα δέχεται από τις 16:00.

Αιωνία του η μνήμη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE