ΛΕΜΕΣΟΣ: 28χρονος ξυλοφόρτωσε την 42χρονη γυναίκα του – Έβλεπαν τα ανήλικα παιδιά τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: 28χρονος ξυλοφόρτωσε την 42χρονη γυναίκα του – Έβλεπαν τα ανήλικα παιδιά τους

Τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, κατήγγειλε 42χρονη από τη Λεμεσό.

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/08, 42χρονη από την επαρχία Λεμεσού, εναντίον του 28χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της ιστοσελίδας μας, ο καυγάς μεταξύ των συζυγών άρχισε μετά από συζήτηση για οικογενειακούς λόγους.

Ο 28χρονος αφού πήρε το κινητό της γυναίκας του, την κτύπησε τρεις φορές πάνω στην πλάτη.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το όλο συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αφού συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, τέθηκε υπό κράτηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE