ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πρόταξε μαχαίρι σε θαμώνα - Παρενοχλούσε γυναίκα υπάλληλο καφετέριας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πρόταξε μαχαίρι σε θαμώνα - Παρενοχλούσε γυναίκα υπάλληλο καφετέριας

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 18/08 σε καφετέρια της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:00 το πρωί, 54χρονος επισκέφθηκε καφετέρια σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου αφού παρήγγειλε ποτό, άρχισε να παρενοχλεί και να βρίζει γυναίκα υπάλληλο της καφετέριας.

Τόσο η υπάλληλος, όσο και θαμώνας, έκαναν υποδείξεις στον 54χρονο για να σταματήσει να βρίζει και να αποχωρήσει από την καφετέρια, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πάρει ένα μαχαίρι από τον πάγκο του υποστατικού και να το προτάξει εναντίον του θαμώνα.

Στο σημείο μετέβη μέλος της Αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν σε πεζή περιπολία στην περιοχή, όπου επιλήφθηκε του περιστατικού. Ο 54χρονος, έσπρωξε και εξύβρισε το μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE