Στηρίζει τη νέα ενέργεια του σωματείου ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στηρίζει τη νέα ενέργεια του σωματείου ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μήνυμα του στα social media, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει την απόφαση του σωματείου της ΑΕΛ, για τη διοργάνωση του πρώτου παιδικού φεστιβάλ αθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει με ικανοποίηση το πρώτο παιδικό φεστιβάλ αθλητισμού που διοργανώνει το Σωματείο ΑΕΛ στις 9 του Σεπτέμβρη.

Στόχος του φεστιβάλ η προώθηση της σημασίας και των αξιών του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και η δημιουργία αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων.

Για αυτό το λόγο στο χώρο του φεστιβάλ θα γίνει δενδροφύτευση και συλλογή ρουχισμού και γραφικής ύλης για τους άπορους μαθητές. ΖΗΤΩ ΤΟ 1930».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE