Θρίλερ με εξαφάνιση 78χρονης - Έκανε βραδινό μπάνιο

Θρίλερ με εξαφάνιση 78χρονης - Έκανε βραδινό μπάνιο

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος Γυθείου, για τον εντοπισμό της 78χρονης Β.Α. (φιλόλογος κάτοικος Σπάρτης) που σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 16 Aυγούστου όταν έκανε βραδινό μπάνιο (περίπου στις 20:00) στην παραλία Μαυροβουνίου, στην περιοχή Μούντα.

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες μετά από επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Γυθείου, επικρατούσαν ισχυρά θαλάσσια ρεύματα.

Στο Λιμεναρχείο Γυθείου πήγε εσπευσμένα ο γιος της αγνοούμενης, όπου και ενημέρωσε τους ιθύνοντες για τη μητέρα του.

Τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία από τις αρχές που άμεσα κινητοποιήθηκαν. Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες και πλωτά του Λιμενικού Σώματος Γυθείου, δύο δύτες, ιδιωτικά σκάφη καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Νομού Λακωνίας έχοντας στη διάθεσή της drone και “χτενίζουν” την περιοχή από στεριά και θάλασσα.

Δυστυχώς οι έρευνες μέχρι στιγμής για την εξεύρεση της γυναίκας είναι άκαρπες.

Aπό iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.