Τραγικό! Γυναίκα παραλίγο να χάσει το φως της απο ψεύτικες βλεφαρίδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό! Γυναίκα παραλίγο να χάσει το φως της απο ψεύτικες βλεφαρίδες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι γυναίκες κάνουμε τα πάντα για να νιώθουμε όμορφες. Περιποίηση, μακιγιάζ, θεραπείες και επεμβάσεις είναι μόνο μερικά από αυτά στα οποία υποβάλλουμε τον εαυτό μας, συχνά φτάνοντας στην υπερβολή και την ματαιοδοξία.

Τότε είναι που μέσα από το διαδίκτυο μαθαίνουμε συγκλονιστικές ιστορίες στις οποίες η ομορφιά μετατρέπεται σε φρίκη. Από αυτές που στην συνέχεια προσπαθούμε να ξεχάσουμε ευχόμενες να μη συμβούν ποτέ σε εμάς.

Μια τέτοια είναι και η ιστορία αυτής της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με το PopSugar, επισκέφθηκε το Fara Beauty Salon στην Ταϊλάνδη με extensions βλεφαρίδων που είχαν εφαρμοστεί σε άλλο σαλόνι με πολύ δυνατή κόλλα.

Aφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η γυναίκα ήταν πλέον σε θέση να ανοίξει ξανά τα μάτια της όμως οι βλεφαρίδες της υπέστησαν σοβαρή ζημιά και ήταν πιο κοντές από ότι πριν τοποθετήσει τα extensions. Προσθέστε τον έντονο ερεθισμό και κοκκινίλα στα μάτια και την φλεγμονή από την κόλλα που διέρρευσε από τις κόγχες.

Οι φωτογραφίες κάνουν σήμερα τo γύρο του Internet και προκαλούν ανατριχίλα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Μέχρι τέλους το κλείδωμα των εδρών στα κόμματα αλλά και στους Βουλευτές. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE