Απίστευτο! Μπήκαν σε ξενοδοχείο της Πάφου που δεν λειτουργεί και σήκωσαν ό,τι βρήκαν

Απίστευτο! Μπήκαν σε ξενοδοχείο της Πάφου που δεν λειτουργεί και σήκωσαν ό,τι βρήκαν

Υπόθεση κλοπής από συγκρότημα διαμερισμάτων που είναι εκτός λειτουργίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος ότι κλάπηκαν από τέσσερα διαμερίσματα διάφορα ηλεκτρικά είδη, ψυγεία, κουζίνες, βρύσες, μηχανή κλαδέματος, ηλιακός, όλα συνολικής αξίας 4 χιλ. ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν στα διαμερίσματα με κλειδιά που είχαν αποσπάσει.

Επίσης από αποθηκευτικό χώρο του συγκροτήματος απέσπασαν την μηχανή του κλαδέματος.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE