Τηλεφωνική επικοινωνία Γάλλου και Τούρκου υπ. Οικονομικών σχετικά με τις αμερικανικές κυρώσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία Γάλλου και Τούρκου υπ. Οικονομικών σχετικά με τις αμερικανικές κυρώσεις

Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ και ο Γάλλος ομόλογός του Μπρουνό Λε Μερ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την Παρασκευή 17/08 κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τις αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας και συμφώνησαν να ενεργήσουν από κοινού σε τέτοιες ενέργειες, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρώτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Οικονομικών, οι δύο υπουργοί αποφάσισαν να εργαστούν στενά για να αναπτύξουν τη συνεργασία μεταξύ της Τουρκίας και της Γαλλίας.

Συμφώνησαν επίσης να συναντηθούν στο Παρίσι στις 27 Αυγούστου.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.