ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε ως πελάτης αλλά τους έκλεψε με το ‘γάντι’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε ως πελάτης αλλά τους έκλεψε με το ‘γάντι’

Έφυγε με δυο ζεύγη γυαλιών ηλίου χωρίς να τον πάρει κανείς μυρωδιά.

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη η υπεύθυνη καταστήματος οπτικών στο εμπορικό κέντρο MyMall της Λεμεσού την Πέμπτης (16/08).

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, το Σάββατο (11/08) κλάπηκαν από το κατάστημα δυο ζεύγη γυαλιών αξίας 320 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος, αφού εισήλθε στο κατάστημα, αφαίρεσε τους κωδικούς ασφαλείας που υπήρχαν σε δυο ζεύγη γυαλιά.

Ακολούθως, ο ύποπτος τα πήρε στα χέρια του και αποχώρησε από το κατάστημα. Από το κλειστό κύκλωμα διαπιστώθηκε πως τον ύποπτο περίμενε έξω από το κατάστημα άγνωστη γυναίκα.

Οι δυο ύποπτοι αναχωρήσαν από το MyMall με όχημα ενοικιάσεως.

Εναντίον των δυο προσώπων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται από τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η Νέα Υόρκη, δεν έφερε την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Κυπριακού. Έφερε, όμως, κάτι εξίσου σημαντικό: μια καθαρότερη εικόνα, για το πόσο δύσκολος, είναι ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά.

BEST OF TOTHEMAONLINE