Απορρίφθηκε η έφεση του Μπράνσον στην Τουρκία

Απορρίφθηκε η έφεση του Μπράνσον στην Τουρκία

Απορρίφθηκε από την τουρκική Δικαιοσύνη η έφεση που είχε καταθέσει ο αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος ενόψει της δίκης του, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μπράνσον βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς κατηγορείται ότι υποστήριξε το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 και για κατασκοπεία, κατηγορίες που αρνείται.
 
Η απόφαση για μη απελευθέρωση του πάστορα αναμένεται να επιδεινώσει περαιτέρω τις σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.