ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλευε με τα κύματα 22χρονος – Ημιλιπόθυμο τον έβγαλαν από το νερό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλευε με τα κύματα 22χρονος – Ημιλιπόθυμο τον έβγαλαν από το νερό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ανέσυραν το απόγευμα της Πέμπτης 16/08, 22χρονο άνδρα οι ναυαγοσώστες στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού, γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 16/08, 22χρονος άνδρας κολυμπούσε στην ακτή Ολυμπίων, όταν σε κάποια στιγμή ξεκίνησε να βυθίζεται.

Άμεσα ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 15 που εδρεύει στην περιοχή, έσπευσαν κοντά του χρησιμοποιώντας διασωστικό σκάφος jet ski, όπου περισυνέλλεξαν τον νεαρό.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν στη στεριά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, όπου και παρείχαν στον νεαρό Σύρο τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς ο νεαρός επανήλθε πλήρως, ενώ οι ναυαγοσώστες επέμεναν να καλέσουν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί ο νεαρός προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, κάτι το οποίο ο 22χρονος αρνήθηκε.

Στη συνέχεια ο νεαρός αποχώρησε από την παραλία με δική του θέληση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ναυαγοσώστες για τη σωτήρια επέμβασή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE