Ο Γιούστε και τα… «κορδόνια του Βινίσιους»!

Ο Γιούστε και τα… «κορδόνια του Βινίσιους»!

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι πέρσι τέτοια εποχή, ο Έκτορ Γιούστε, άκουγε τα εξ αμάξης από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Από μερίδα οπαδών της ομάδας, οι οποίοι βιάστηκαν να τον κρίνουν από τα πρώτα (ευρωπαϊκά) ματς που φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα. Βρε παίχτη-χελώνα τον είπαν, βρε παίχτη περιορισμένων ικανοτήτων, βρε ότι δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια του Βινίσιους (αυτού που έφυγε με τη λήξη της περασμένης σεζόν και πήγε στη Ρουμανική Κλουζ). 

Συνηθίζεται πολλοί οπαδοί, να «σκαρτάρουν” παίχτες, πριν προλάβουν να μάθουν το δρομολόγιο από το σπίτι τους, μέχρι το γήπεδο προπόνησης της (νέας) τους ομάδας. Αυτή την αντιμετώπιση είχε κι ο Ισπανός σέντερ μπακ. 

Στα φετινά ευρωπαικά παιχνίδια, είναι εκ των πολυτιμότερων παιχτών της ομάδας. Χτες, στην ανώδυνη ήττα από την Ντιναμό Μπρεστ, ήταν ο κορυφαίος. 

Δεν χρειάζεται να δώσει άλλες «απαντήσεις” ο Ισπανός παίχτης, ότι αποτελεί μια από τις… ήρεμες δυνάμεις στην αμυντική γραμμή των κυανολεύκων. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE