ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη υπάλληλος του αεροδρομίου – Εξαπάτησε άνδρα με προβλήματα όρασης

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη υπάλληλος του αεροδρομίου – Εξαπάτησε άνδρα με προβλήματα όρασης

Ο 51χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου συνόδευε τον άνδρα με προβλήματα όρασης και φέρεται να του έκλεψε χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος φέρεται να έκλεψε το ποσό των 20 στερλίνων από την τσάντα του άνδρα που συνόδευε και να το έβαλε στην τσέπη του.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, γυναίκα που βρισκόταν στην γραμμή για έλεγχο πριν την αναχώρηση, πρόσεξε το περιστατικό και το ανέφερε σε φρουρό ασφαλείας ενώ στην συνέχεια, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Στην συνέχεια, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 51χρονο και στην κατοχή του το χαρτονόμισμα των 20 στερλίνων και του φόρεσαν χειροπέδες, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Ο 51χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE