Οι απολογίες του Πετεβίνου και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας

Οι απολογίες του Πετεβίνου και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο μας για την ταλαιπωρία. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούσαμε. Ευχαριστούμε και την UEFA για την κατανόηση. Τους εξηγήσαμε την κατάσταση και πήραμε το πράσινο φως για να καθυστερήσει λίγο το παιχνίδι.

Ήταν σημαντικό για εμάς, γιατί στις 20:15 δεν υπήρχε κανείς έξω. Ήταν σημαντικά αυτά τα 15 λεπτά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα, νιάτα και προοπτική, όμως χρειάζεται υπομονή.

Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι σημαντική για να πας μπροστά. Δυστυχώς μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν μπορείς να έχεις υπομονή. Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο σήμερα, κοιτάζουμε τα λάθη μας και προχωράμε μπροστά.

Δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα με αυτή την πρόκριση. Έχουμε ακόμα δύο δύσκολα 90λεπτα με ιδιαιτερότητες, ειδικά στο Καζακστάν και τον πλαστικό χλοοτάπητα.

Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και συγκυριών το σημερινό, αφού παίζαμε με τον Ντε Βινσέντι σέντερ φορ. Βλέπουμε τη συνέχεια και το σύνθημα μας είναι δουλειά και μόνο δουλειά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE