Αντίδραση για τον έλεγχο των φιλάθλων – Τι ζητά

Αντίδραση για τον έλεγχο των φιλάθλων – Τι ζητά

Δεν άντεξε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, και σχετικά με την καθυστέρηση που σημειώνεται εκτός ΓΣΠ ανάρτησε το εξής μήνυμα:

«Το κυριότερο που ζητήσαμε στις συσκέψεις ασφαλείας είναι την αύξηση των σημείων ελέγχου για να επιταχύνεται η είσοδος. Ακόμα και τώρα ζητούμε από την αστυνομία να επιταχύνει τον έλεγχο αφού στο γήπεδο δεν περιμένουμε τρομοκράτες αλλά φιλάθλους».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.