Φωνές και αγανάκτηση στο ΓΣΠ - «Μια είσοδος για τόσο κόσμο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωνές και αγανάκτηση στο ΓΣΠ - «Μια είσοδος για τόσο κόσμο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Το παιχνίδι λόγο του γεγονότος ότι εμπλέκεται Ισραηλινή ομάδα έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες ότι θα ισχύουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Όμως όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουμε στην κατοχή μας από αναγνώστες αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν έλειψαν και οι βρισιές από αγανακτισμένο κόσμο ο οποίος αναμένει στην σειρά για να καταφέρει να μπει στο γήπεδο.

Ένας από τους βασικούς λόγους για την αγανάκτηση είναι το ότι τοποθετήθηκε μια αψίδα ασφαλείας (ειδικές ακτινοδιασκοπικές μηχανές) για ολόκληρη κερκίδα κάτι που δημιουργεί καθυστέρηση.

Αυτό είχε ως συνεπακόλουθο χιλιάδες κόσμου να στριμωχτούν στην είσοδο του γηπέδου.

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία είχε ενημερώσει από προηγουμένως ότι θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι αλλά θα έπρεπε να τοποθετηθούν περισσότερες είσοδοι για να γίνεται πιο ομαλή η μετακίνηση των οπαδών και των δύο ομάδων.

Στο σημείο υπάρχει και drone της Αστυνομίας για παρακολούθηση των κινήσεων των οπαδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE