ΕΛΛΑΔΑ: Στην εντατική πεντάχρονο κοριτσάκι- Υπέστη ανακοπή καρδιάς

ΕΛΛΑΔΑ: Στην εντατική πεντάχρονο κοριτσάκι- Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το Star.gr το παιδί μεταφέρθηκε αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται έως και την Πέμπτη (16/8), με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE