ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 'Έσβησε' Λευκωσιάτης – Τον εντόπισε νεκρό η σύζυγός του στο τροχόσπιτο τους

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 'Έσβησε' Λευκωσιάτης – Τον εντόπισε νεκρό η σύζυγός του στο τροχόσπιτο τους

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 50χρονου Ελληνοκύπριου, η οποία εντόπισε τον άνδρα της νεκρό μέσα στο τροχόσπιτό τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης (16/8), γυναίκα εντόπισε τον σύζυγό της νεκρό, μέσα στο τροχόσπιτό τους, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το ζεύγος από την Λευκωσία, παραθέριζε στην περιοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές και διέμενε στο τροχόσπιτο.

Η σύζυγος του 50χρονου, το βράδυ της Τετάρτης (15/8) διανυχτέρευσε σε ξενοδοχείο μαζί με φίλους της οικογένειας και το πρωί όταν επέστρεψε βρήκε τον άνδρα της νεκρό.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η Αστυνομία εκ πρώτης όψεως απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE