Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Συγχαρητήρια στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας»

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Συγχαρητήρια στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας»

Την επιστροφή στην Ελλάδα των δύο στρατιωτικών που κρατούνταν επί 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης καλωσόρισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 

«Χαιρετίζουμε την είδηση για την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο σπίτι για τους Έλληνες στρατιωτικούς Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη. Συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό και το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας» γράφει η εκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Χέδερ Νάουερτ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

 

 

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.