ΠΑΦΟΣ: Απείλησαν δικηγόρο με μαγκούρα και πιστόλι...παιχνίδι - Απίστευτος ο λόγος

ΠΑΦΟΣ: Απείλησαν δικηγόρο με μαγκούρα και πιστόλι...παιχνίδι - Απίστευτος ο λόγος

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (15/8) η Αστυνομία για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β’, παράνομη είσοδο, απειλή φύσεως βίας, και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου.

Πρόκειται για Βρετανούς, ηλικίας 52 και 68 ετών, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 40χρονη δικηγόρος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι ο γείτονας της μαζί με δεύτερο πρόσωπο, της κτύπησαν την πόρτα και όταν τους άνοιξε ο ένας κρατούσε ένα πιστόλι και ο δεύτερος μια μαγκούρα.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα φέρεται να την απείλησαν.

Αιτία της απειλής, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία η 40χρονη, είναι ότι φέρνει κάποια αδέσποτα σκυλάκια και τα ταΐζει με αποτέλεσμα να ενοχλούνται τα δύο πρόσωπα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 52χρονου εντοπίστηκε ένα πιστόλι που όπως διαφάνηκε πρόκειται για παιδικό παιχνίδι, το οποίο αναγνώρισε η παραπονούμενη και η μαγκούρα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και θα κλητευθούν αργότερα σε δίκη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE