Αίτημα Απόλλωνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αίτημα Απόλλωνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η διοίκηση του Απόλλωνα προτίθεται να υποβάλει αίτημα στην ΚΟΠ για αναβολή του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στην «Αρένα».

Το εν λόγω ματς αναμένεται να οριστεί από την ΚΟΠ για την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, μιας και την Πέμπτη 30 Αυγούστου, η Λεμεσιανή ομάδα θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα της για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Κύπρου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της στο νέο Πρωτάθλημα των Εθνών.

Το ίδιο αίτημα αναμένεται να υποβάλει και η γηπεδούχος στο συγκεκριμένο ντέρμπι, ΑΕΚ Λάρνακας, αφού πρώτα εξασφαλίσει την πρόκριση της στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όντας πλέον φαβορί, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 0-2 επί της Στουρμ Γκρατς.

Βέβαια, ούτε ο Απόλλωνας έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση του, αλλά έχοντας κερδίσει με 4-0 τη Ντιναμό Μπρεστ στο πρώτο ματς, θα πρέπει να… μην κατέβει στη ρεβάνς για να αποκλειστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE