Τα δεδομένα με Αντωνιάδη και Καταλά – Τι ΕΙΔΑΜΕ στην προπόνηση

Τα δεδομένα με Αντωνιάδη και Καταλά – Τι ΕΙΔΑΜΕ στην προπόνηση

Ο Μάριος Αντωνιάδης και ο Νταβίντ Καταλά είναι τραυματίες και έτσι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στην σημερινή (16/8) τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το ματς με τη Στουρμ Γκρατς οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν κάποιες ασκήσεις με την υπόλοιπη ομάδα (ασκήσεις με μπάλα) όμως στη συνέχεια ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα.

Θα χρειαστεί ακόμη λίγος καιρός για να είναι και οι δύο 100% έτοιμοι και το τεχνικό τιμ γνωρίζει καλά πως πρέπει να είναι εντελώς οκ για να τους χρησιμοποιήσει σε επίσημο ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE