Τα δεδομένα με Αντωνιάδη και Καταλά – Τι ΕΙΔΑΜΕ στην προπόνηση

Τα δεδομένα με Αντωνιάδη και Καταλά – Τι ΕΙΔΑΜΕ στην προπόνηση

Ο Μάριος Αντωνιάδης και ο Νταβίντ Καταλά είναι τραυματίες και έτσι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στην σημερινή (16/8) τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το ματς με τη Στουρμ Γκρατς οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν κάποιες ασκήσεις με την υπόλοιπη ομάδα (ασκήσεις με μπάλα) όμως στη συνέχεια ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα.

Θα χρειαστεί ακόμη λίγος καιρός για να είναι και οι δύο 100% έτοιμοι και το τεχνικό τιμ γνωρίζει καλά πως πρέπει να είναι εντελώς οκ για να τους χρησιμοποιήσει σε επίσημο ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE