Ρεαλιστής αλλά και… αισιόδοξος ο προπονητής της Μπρεστ στη συνέντευξη Τύπου

Ρεαλιστής αλλά και… αισιόδοξος ο προπονητής της Μπρεστ στη συνέντευξη Τύπου

Ρεαλιστής όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο πρώτο παιχνίδι με 4-0, αλλά και αισιόδοξος ενόψει του αυριανού επαναληπτικού, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ντιναμό Μπρεστ, Σεργκέι Κόβαλτσιουκ.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Η βαριά ήττα στη Κύπρο μας πλήγωσε. Ο Απόλλωνας είναι ένας δυνατός αντίπαλος, όμως αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε.

Θέλουμε να παίξουμε για την ομάδα και την πόλη μας και περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και θερμή υποστήριξη από τον κόσμο μας. Υπόσχομαι ότι δεν θα αφήσουμε να γίνει το ίδιο που έγινε στην Κύπρο, όπου χάσαμε με 4-0.

 

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE