ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Μαίνεται κοντά σε οικίες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας - VIDEO

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Μαίνεται κοντά σε οικίες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας - VIDEO

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 στο χωριό Μηλικούρι κοντά στο μοναστήρι του Κύκκου.

Κινητοποιήθηκε άμεσα το Τμήμα Δασών, ενώ στο σημείο επιχειρούν τόσο εναέρια όσο και επίγεια μέσα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Ίκαρος για να κατασβηστεί το γρηγορότερο η πυρκαγιά και να μην επεκταθεί.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασώδη περιοχή μεταξύ των χωριών Γερακιών και Μηλικουρίου.

Ορατή είναι από τη μονή του Κύκκου, καθώς και από τα γύρω χωριά, ενώ μαίνεται αρκετά κοντά σε οικίες του χωριού, ωστόσο αυτές δεν φαίνεται να απειλούνται.

Η Αστυνομία, με ανακοίνωσή της καλεί το κοινό που βρίσκεται στην περιοχή Μηλικουρίου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, να ακολουθεί τις οδηγίες και συστάσεις των επί καθήκοντι μελών του σώματος που βρίσκονται στην περιοχή.

Δείτε το VIDEO που δημοσίευσε κάτοικος του χωριού:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE