Θαλαμηγός παραλίγο να παρασύρει λουόμενο σε παραλία της Μυκόνου - VIDEO

Θαλαμηγός παραλίγο να παρασύρει λουόμενο σε παραλία της Μυκόνου - VIDEO

Παραλίγο τραγωδία και μάλιστα μπροστά στην κάμερα! Ένας άνδρας κινδύνεψε να παρασυρθεί από διερχόμενη θαλαμηγό την ώρα που κολυμπούσε σε παραλία της Μυκόνου! 

Ο λουόμενος, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, έμεινε έκπληκτος όταν βγάζοντας το κεφάλι του από το νερό συνειδητοποίησε ότι σε απόσταση αναπνοής από κοντά του πέρασε ένα μεγάλο πλεούμενο, που προσπαθούσε να αγκυροβολήσει! 

Φέτος το καλοκαίρι το κολύμπι στο νησί των Ανέμων αποδεικνύεται επικίνδυνο σπορ. Οι παραλίες του νησιού έχουν γεμίσει σκάφη, που είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία κινούνται σε σημεία που υπάρχουν λουόμενοι. Αλλά και οι τελευταίοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και μην να κολυμπούν πέρα από τις σημαδούρες που δείχνουν τα όρια που επιτρέπεται να πλέουν σκάφη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE