Θαλαμηγός παραλίγο να παρασύρει λουόμενο σε παραλία της Μυκόνου - VIDEO

Θαλαμηγός παραλίγο να παρασύρει λουόμενο σε παραλία της Μυκόνου - VIDEO

Παραλίγο τραγωδία και μάλιστα μπροστά στην κάμερα! Ένας άνδρας κινδύνεψε να παρασυρθεί από διερχόμενη θαλαμηγό την ώρα που κολυμπούσε σε παραλία της Μυκόνου! 

Ο λουόμενος, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, έμεινε έκπληκτος όταν βγάζοντας το κεφάλι του από το νερό συνειδητοποίησε ότι σε απόσταση αναπνοής από κοντά του πέρασε ένα μεγάλο πλεούμενο, που προσπαθούσε να αγκυροβολήσει! 

Φέτος το καλοκαίρι το κολύμπι στο νησί των Ανέμων αποδεικνύεται επικίνδυνο σπορ. Οι παραλίες του νησιού έχουν γεμίσει σκάφη, που είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία κινούνται σε σημεία που υπάρχουν λουόμενοι. Αλλά και οι τελευταίοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και μην να κολυμπούν πέρα από τις σημαδούρες που δείχνουν τα όρια που επιτρέπεται να πλέουν σκάφη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE