Ξεχείλισαν οι εκδρομικοί χώροι - Πού 'στέλνει' το κοινό το Τμήμα Δασών

Ξεχείλισαν οι εκδρομικοί χώροι - Πού 'στέλνει' το κοινό το Τμήμα Δασών

Γέμισαν με το παραπάνω οι εκδρομικοί χώροι προς τις Δασικές Περιοχές.

Το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Πασιά Λειβαδι, Κάμπος του Λιβαδιού Καμπί του Καλογήρου, Αγίας Παρασκευής,  Κιόνια  και Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρεις.

Προτρέπεται το κοινό όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Κόρνου, Κακομάλλη, Καπουράς, Φράκτη του Ξυλιάτου, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα, οι οποίοι μπορεί να δεχτούν περιορισμένο αριθμό εκδρομέων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE