ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στην αγκαλιά των γονιών τους οι δύο στρατιωτικοί μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στην αγκαλιά των γονιών τους οι δύο στρατιωτικοί μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα

Στην αγκαλιά των συγγενών τους βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/8) ο ανθυπολογαχός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης.

Μετά από 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης οι δύο στρατιωτικοί αγκάλιασαν τους γονείς τους, μίλησαν μαζί τους και μοιράστηκαν τη χαρά για την αποφυλάκισή τους.

Ξεχωριστές φιγούρες οι μητέρες των δύο στρατιωτικών που δεν άφηναν στιγμή από την αγκαλιά τους τα δύο παιδιά τους. Από δίπλα και οι πατέρες του ανθυπολοχαγού και του λοχία που τους κοίταζαν με συγκίνηση.

Από την πλευρά τους ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης ήταν εμφανώς αμήχανοι λόγω και της έντονης συναισθηματικής φόρτισης για όσα πέρασαν τους τελευταίους μήνες στις τούρκικες φυλακές μέχρι το απόγευμα της Τρίτης οπότε και ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των δύο στρατιωτικών στο αεροδρόμιο Μακεδονία:

ellines-stratiotikoi01

ellines-stratiotikoi09

ellines-stratiotikoi07

ellines-stratiotikoi06

ellines-stratiotikoi05

ellines-stratiotikoi08

ellines-stratiotikoi04

ellines-stratiotikoi02

ellines-stratiotikoi11

ellines-stratiotikoi10

ellines-stratiotikoi03

ΦΩΤΟ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE