Αεροπορικός… γολγοθάς για τον Ολυμπιακό

Αεροπορικός… γολγοθάς για τον Ολυμπιακό

Με καθυστέρηση και ταλαιπωρία θα φτάσει στην Ελβετία ο Ολυμπιακός, καθώς η αρχική του πτήση ακυρώθηκε και επιστρατεύτηκε τσάρτερ για την Ζυρίχη.

Ένα απρόοπτο πρόβλημα στο αεροσκάφος που επρόκειτο να μεταφέρει τον Ολυμπιακό στην Ελβετία έβαλε σε… μπελάδες και ταλαιπωρία την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ταξίδεψαν την χώρα της κεντρικής Ευρώπης, για την ρεβάνς με την Λουκέρνη της Πέμπτης, με την προγραμματισμένη (17:50) πτήση της «SWISS INTL AIR LINES» λόγω βλάβης στο σύστημα απογείωσης.

Οι προσπάθειες εύρεσης του ανταλλακτικού για την άμεση επισκευή θα απαιτούσαν επιπλέον χρόνο και τελικώς ο Ολυμπιακός ταξιδεύει προς Ζυρίχη με ναυλωμένο τσάρτερ που «πέταξε» στις 20:00 και στην συνέχεια θα γίνει οδικώς η μετάβαση προς Λουκέρνη.

πηγή:Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE