Ολοκληρώθηκε μετά από 8 ώρες η έκτακτη συνεδρία της «βουλής» για την οικονομία

Ολοκληρώθηκε μετά από 8 ώρες η έκτακτη συνεδρία της «βουλής» για την οικονομία

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14/08 στα κατεχόμενα η έκτακτη συνεδρία της «βουλής» με θέμα την οικονομία και την πτωτική πορεία της τουρκικής λίρας, που κράτησε συνολικά 8 ώρες.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση, ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν δήλωσε ότι παρακολούθησε με προσοχή τις ομιλίες των «βουλευτών» και πήρε τις απαραίτητες σημειώσεις.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και οι «βουλευτές» είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν και αργότερα τις απόψεις τους, πρόσθεσε, ενώ είπε ότι η «κυβέρνηση» θα συνεχίσει να εργάζεται για το θέμα αυτό.

Ο κ. Ερχιουρμάν ανέφερε τέλος ότι μέρος της κριτικής που ακούστηκε είναι άδικη και πρόσθεσε ότι αυτοί που κάνουν κριτική στην "κυβέρνηση" πρέπει να θυμούνται τη δική τους περίοδο «διακυβέρνησης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE