Άντρεα Κυριάκου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με κόκκινο μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Άντρεα Κυριάκου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με κόκκινο μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Άντρεα Κυριάκου βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό. 

Απο τις πιο όμορφες εγκυμονούσες, απολαμβάνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας. Η κοιλίτσα της μέρα παρα μέρα μεγαλώνει ενώ η ίδια άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για την μεγάλη μέρα.

Η Άντρεα σήμερα Τρίτη 14/8 απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με την οικογένεια της. Φυσικά η μελαχρινή καλλονή τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της, με το κόκκινο μπικίνι που επέλεξε να κλέβει την παράσταση.

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE