«Έχασαν» το μωράκι τους, λίγο πριν γεννηθεί - Δύσκολες ώρες για γνωστό ζευγάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 «Έχασαν» το μωράκι τους, λίγο πριν γεννηθεί - Δύσκολες ώρες για γνωστό ζευγάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ζευγάρι περίμενε το μωράκι του, αλλά δυστυχώς η κύηση διακόπηκε.

 Η σύζυγος του γνωστού κωμικού δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το μαιευτήριο μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και ενημέρωσε για το δυσάρεστο γεγονός στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δύσκολες ώρες περνά ο κωμικός Chris Ramsay και η σύζυγος του, Rosie. Η Rosie έγραψε μεταξύ άλλων: "Είναι δύσκολο να προετοιμάζεις την καρδιά σου να υποδεχτεί ένα παιδί που τελικά δεν θα έρθει ποτέ. Απολογούμαι που τις τελευταίες μέρες δεν κρατούσαμε ενήμερους τους λογαριασμούς μας στα social media, αλλά η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ περίεργη. Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί τα ευχάριστα αλλά δυστυχώς δεν ήταν γραφτό. Πήγαμε για υπερηχογράφημα και δεν μπορούσε να φανεί το μωρό. Το έμβρυο τυλίχτηκε πίσω από τον αμνιακό σάκο και “έφυγε” νωρίς...".

 

Πηγή - Gossip-tv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.