ΛΟΝΔΙΝΟ: Συνελήφθη οδηγός οχήματος - Υπάρχουν τραυματίες - VIDEO

ΛΟΝΔΙΝΟ: Συνελήφθη οδηγός οχήματος - Υπάρχουν τραυματίες - VIDEO

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη 14/8 στο Λονδίνο όταν ένα αυτοκινητο έπεσε πάνω στον φράκτη του κτιρίου του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανάφεραν ότι το αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτες και πεζούς και μετά έπεσε πάνω στο φράκτη. 

Δεκάδες περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, ενώ οι Αρχές κάλεσαν το κοινό να απομακρυνθεί.

Σε ανακοίνωσή της η Βρετανική αστυνομία αναφέρει ότι συνέλαβε τον οδηγό ενός οχήματος που έπεσε στον προστατευτικό φράκτη κι ότι έχουν τραυματιστεί αρκετοί πεζοί, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το Ουέστμινστερ καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό.

Η αστυνομία λέει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει αν το συμβάν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

«Προσπαθούμε να συνθέσουμε την εικόνα», είπε εκπρόσωπός της. Στο σημείο μεταφέρθηκαν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι για να ελέγξουν για τυχόν εκρηκτικά.

Στο Ουέστμινστερ είχε εκδηλωθεί τρομοκρατική επίθεση τον Απρίλιο του 2017, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην ομώνυμη γέφυρα, προτού πέσει και πάλι πάνω στο κιγκλίδωμα.

Ο Χαλίντ Μασούντ, όπως λεγόταν ο δράστης, βγήκε από το όχημα, επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι έναν αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά συναδέλφων του τελευταίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE