ΛΟΝΔΙΝΟ: Συνελήφθη οδηγός οχήματος - Υπάρχουν τραυματίες - VIDEO

ΛΟΝΔΙΝΟ: Συνελήφθη οδηγός οχήματος - Υπάρχουν τραυματίες - VIDEO

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη 14/8 στο Λονδίνο όταν ένα αυτοκινητο έπεσε πάνω στον φράκτη του κτιρίου του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανάφεραν ότι το αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτες και πεζούς και μετά έπεσε πάνω στο φράκτη. 

Δεκάδες περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, ενώ οι Αρχές κάλεσαν το κοινό να απομακρυνθεί.

Σε ανακοίνωσή της η Βρετανική αστυνομία αναφέρει ότι συνέλαβε τον οδηγό ενός οχήματος που έπεσε στον προστατευτικό φράκτη κι ότι έχουν τραυματιστεί αρκετοί πεζοί, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το Ουέστμινστερ καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό.

Η αστυνομία λέει ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει αν το συμβάν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

«Προσπαθούμε να συνθέσουμε την εικόνα», είπε εκπρόσωπός της. Στο σημείο μεταφέρθηκαν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι για να ελέγξουν για τυχόν εκρηκτικά.

Στο Ουέστμινστερ είχε εκδηλωθεί τρομοκρατική επίθεση τον Απρίλιο του 2017, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην ομώνυμη γέφυρα, προτού πέσει και πάλι πάνω στο κιγκλίδωμα.

Ο Χαλίντ Μασούντ, όπως λεγόταν ο δράστης, βγήκε από το όχημα, επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι έναν αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά συναδέλφων του τελευταίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE