Αναίσθητος ανασύρθηκε 71χρονος από τη θάλασσα

Αναίσθητος ανασύρθηκε 71χρονος από τη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ ΣΚΑΛΑΣ ΑΒΔΗΡΩΝ” Δήμου Αβδήρων νομού Ξάνθης, 71χρονος άνδρας.

Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Λάγους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE