Έβαλε το ΧΕΡΑΚΙ του ο Λούκας! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ)

Έβαλε το ΧΕΡΑΚΙ του ο Λούκας! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ)

Σήμερα (13/8) έγινε γνωστό πως ο Ερμής έφερε στην Κύπρο τον 30χρονο επιθετικό Εσόμπε.

Όπως πληροφορηθήκαμε, για να γίνει η μεταγραφή αυτή έβαλε το χεράκι του ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και έκλεισε τον παίκτη που ήθελε.

Ο πρόεδρος του Ερμή είναι ευχαριστημένος με την πορεία της προετοιμασίας και την ομάδα γενικά και αναμένει πως οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE