ΠΑΦΟΣ: Μια «επαναστροφή» και μια βάρκα προκάλεσαν κυκλοφοριακό «έμφραγμα»

ΠΑΦΟΣ: Μια «επαναστροφή» και μια βάρκα προκάλεσαν κυκλοφοριακό «έμφραγμα»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/08, στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο, γύρω στις 18:45 το απόγευμα της Δευτέρας 13/08.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, γυναίκα οδηγός φέρεται να αποπειράθηκε να κάνει επαναστροφή στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα όχημα που την ακολουθούσε να συγκρουστεί με το αυτοκίνητό της.

Από τη σύγκρουση, έσπασε το γυαλί του παράθυρου του οχήματος της γυναίκας οδηγού, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω της θραύσματα γυαλιού.  

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν καταγράφηκε ο οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως 50 περίπου μέτρα πιο κάτω στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ένα όχημα που ρυμουλκούσε βάρκα, παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα, στο σημείο να σημειωθεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κ. Κόλιν Στιούαρτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE