Τουρίστρια κατήγγειλε την «επίθεση» εις βάρος της – Διασκέδαζε σε μπαρ και την παρενόχλησαν

Τουρίστρια κατήγγειλε την «επίθεση» εις βάρος της – Διασκέδαζε σε μπαρ και την παρενόχλησαν

Γερμανίδα τουρίστρια στην Κρήτη, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσσου ότι την βίασαν.

Η 30χρονη σε άσχημη κατάσταση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, πέρασε το κατώφλι του  αστυνομικού Τμήματος καταγγέλοντας το γεγονός τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 13/08.

Η 30χρονη γυναίκα βρίσκεται εδώ και 3 μέρες για διακοπές στο Ηράκλειο και το βράδυ της Κυριακής 12/08 διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής των Μαλίων.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στη συνέχεια την βίασε.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο κέντρο υγείας την 30χρονη για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ΠαΓΝΗ προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν προσεκτικά κάθε πτυχή της και αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστώσουν την αξιοπιστία της καταγγελίας.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE