ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φάε φάε οι ε/κ περιουσίες δεν τελειώνουν»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φάε φάε οι ε/κ περιουσίες δεν τελειώνουν»

Με τίτλο «Φάε φάε οι ε/κ περιουσίες δεν τελειώνουν», η χθεσινή "Αφρίκα" αναφέρεται πρωτοσέλιδα στην απόφαση της «υπουργού εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς να ικανοποιήσει το αίτημα εργολάβων και επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για να δοθεί σε ξένους το δικαίωμα να έχουν παραπάνω από ένα ακίνητα στα κατεχόμενα.

Κι αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα, για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευστότητας με την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων.

Οι ανεξάρτητες κατοικίες για ξένους θα αυξηθούν από μία σε δύο και τα διαμερίσματα που μπορούν να έχουν στην κατοχή τους από δύο σε τρία, είπε η κ. Μπαϊμπάρς σημειώνοντας ότι μελετούν κάποια μέτρα για έξοδο από την οικονομική κρίση, τα οποία και θα οριστικοποιήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE