ΚΥΠΡΟΣ: Απόγνωση μεταξύ πελατών ασφαλιστικής εταιρείας - Ακυρώνονται συμβόλαια (ΕΙΚΟΝΑ)

ΚΥΠΡΟΣ: Απόγνωση μεταξύ πελατών ασφαλιστικής εταιρείας - Ακυρώνονται συμβόλαια (ΕΙΚΟΝΑ)

Με μήνυμα στις κινητές τους συσκευές κάποιοι πελάτες της Olympic Insurance ενημερώθηκαν πως τα συμβόλαια τους ακυρώνονται.

H Olympic Insurance βρισκόταν υπό ειδικό καθεστώς από τις 9 Μαίου του 2018 λόγω προβλημάτων αφερεγγυότητας, με τους πελάτες της ασφαλιστικής να διερωτώνται τι θα γίνει με τα συμβόλαια τους.

Η απάντηση ήρθε μέσω της ίδιας της εταιρείας, η οποία με γραπτά μηνύματα ενημερώνει πελάτες της πως τα συμβόλαια τους θα ακυρωθούν στις 17/8/2018 σύμφωνα με τον νόμο αρ. 323, καθώς έχει διοριστεί προσωρινός εκκαθαριστής στην εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE