Εκπληκτικά 'ακροβατικά' Κύπριας ηθοποιού με μαγιό στην παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκπληκτικά 'ακροβατικά' Κύπριας ηθοποιού  με μαγιό στην παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφήνει άφωνους τους θαμώνες της παραλίας η Κύπρια ηθοποιός με τα ακροβατικά της. 

Ο λόγος για την Μάρα Κωνσταντίνου που κάνει ένα διαλειμματάκι από τα γυρίσματα της ταινίας 'Βουράτε Γειτόνοι', για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στις όμορφες παραλίες των Χανιών. 

Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά καταπλήσσει τους ακόλουθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια ανάρτηση της από τα Χανιά μας δείχνει τις ακροβατικές ικανότητες της Μάρας η οποία όπως γράφει κάνει...yogi. 

Το σώμα της ηθοποιού σε συνδυασμό με τα ακροβατικά και το υπέροχο τοπίο στα Χανιά, δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. 

Δείτε την σχετική ανάρτηση παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE