Ένας Τουρκοκύπριος ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας Τουρκοκύπριος ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Γιτιτζάν Χεκίμογλου είναι από φέτος αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Χεκίμογλου είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κούρσα των 4Χ100 στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του Βερολίνου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/8).

Είναι 26 ετών και διαμένει στην Κερύνεια.

Μάλιστα, θεωρείται μεγάλο αστέρι στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, με διακρίσεις σε διάφορους αγώνες κυρίως με τα τουρκικά «χρώματα», ενώ σπούδασε στο παράνομο αμερικανικό πανεπιστήμιο της κατεχόμενης Κερύνειας.

Ο νεαρός αθλητής ήταν σε ομάδα τεσσάρων ατόμων, την οποία συμπλήρωναν δύο Τζαμαϊκανοί και ένας Αζέρος, όλοι με τουρκική υπηκοότητα.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.