ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον τσάκωσαν με… σακουλάκια – Χειροπέδες σε 30χρονο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον τσάκωσαν με… σακουλάκια – Χειροπέδες σε 30χρονο

Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί 30χρονος αλλοδαπός.

Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του 18 σακουλάκια νάιλον με παράνομες ουσίες.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα που έγινε στις 23:00 περίπου το βράδυ της Κυριακής (12/8) στην Αγία Νάπα, ο 30χρονος «πιάστηκε» με ναρκωτικά.

12 σακούλες νάιλον περιείχαν γύρω στα 10 γραμμάρια κάνναβης, ενώ άλλες 6 περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE