ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαροί τα έκαναν γης μαδιάμ – Επιτέθηκαν και στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαροί τα έκαναν γης μαδιάμ – Επιτέθηκαν και στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται 25χρονος Ινδός μετά από πτώση του από φωταγωγό ξενοδοχείου στη Λευκωσία.

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (12/8) λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για οχλαγωγία και φασαρία σε υποστατικό της παλιάς Λευκωσίας.

Όπως διαπιστώθηκε, Ινδοί έριχναν μπουκάλια σε άλλα πρόσωπα, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκε 32χρονος και 24χρονος τραυματισμένοι στο κεφάλι.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε στον φωταγωγό και απεγκλωβίστηκε μετά από παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στα 15 πρόσωπα κατανάλωναν αλκοόλ και μέθυσαν στην περιοχή του «ΟΧΙ» πριν και κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Ένας από αυτούς ισχυρίστηκε ότι τον ξυλοκόπησαν, ενώ δεύτερο πρόσωπο φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι.

Εξάλλου, τα εν λόγω πρόσωπα επιτέθηκαν, όπως μας αναφέρθηκε, και στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού με πέτρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Με drones απαντά η Τεχεράνη στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

LIVE: Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Με drones απαντά η Τεχεράνη στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE